DE BLOG

Ontdek het laatste nieuws
 

ZOMER 2022

07-09-2021

Klaar voor zomer 2022? Wij ook!
Vanaf 26/9 zal je ons zomeraanbod kunnen reserveren. Ben je al eens bij ons geweest en wil je je favoriete plekje aan zee als eerste terug vastleggen, stuur ons een email en ontvang de beste prijzen, speciaal voor onze terugkerende klanten doen we graag een extra voordeel.

SATORI HOME
Enkele jaren geleden renoveerde Ines Van Mele, een "mas", een zijderupsen kwekerij van omstreeks 1660, in Frankrijk.
Tijdens het renovatie proces ontdekte ze welke obstakels er zich als buitenlander konden voordoen.
Ze ondervond aan den lijve hoe moeilijk het was om gepaste meubelen en decoratie te vinden en dat het werktempo in heel...

Er komt een serieuze storm aan dit weekend maar ook wij waaien stevig door met de voorbereidingen van zomer 2021, en dit met alleen maar positieve vibes!
Enkele 'Nieuwe' Floor I seaside projecten, netjes verspreid over de hele Belgische kustlijn in de maak.
Allen met een specifieke doelgroep voor ogen en enkele bijzondere kenmerken die ze zo uniek...

KUST ZE!

15-08-2020

Kust ze vandaag, je moeder :-) , aan alle mama's in Antwerpen!
Een mooie moederdag vandaag.
Tip: Een wild bloemenboeket doet het altijd nog voor mij maar met de verplichte staycation dit jaar, wat denk je van een langverblijf aan de Belgische kust? Er zijn al mooie koopjes te doen als je 28 dagen of langer...

Wisten jullie dat we er naar streven om een top vakantiebeleving te creëren in ieder appartement dat Floor I Seaside zal aanbieden, nu en in de toekomst?
Daarom kies ik om ecologisch verantwoorde koffie te serveren. Iets waar we nu toch allemaal een bewuste keuze kunnen en in zouden moeten maken. Jullie ook?
Nespresso... what else?

We maken ons alvast klaar voor een warme nazomer, meet Comfort Floor, een zeezicht toplocatie appartement rijker in ons aanbod!
Knokke, dit kan een mooie winterbestemming zijn voor vele Belgen die hun zwoele zomerse plannen nog even moeten opbergen... waaronder mezelf inbegrepen.
Maar jullie een beetje verwennen aan onze Belgische kust voelt aan als...

In deze tijden, waar Corona nog steeds het dagelijkse nieuws beheerst, is een rust moment, bezinning, even ontsnappen aan de dagelijkse realiteit, iets waar we allemaal wel behoefte aan hebben. Dus Yoga, why not? Geef toe, we hebben het allemaal wel eens willen proberen en velen hebben het reeds onder de knie. Nu Bali er even niet inzit voor...

A TABLE FOR 2

04-07-2020

In Blankenberge? Ja hoor, er zijn enkele zeer leuke plaatsjes om te ontdekken. De "Oesterput" is een klassieker en een absolute must om te beleven. Of wat denk je van "Cabo Club" met een magnifiek terras aan de vaargeul. De lekkerste garnaalkroketten eet je in Zeebrugge in "'t Werftje". Dus voor mij graag iedere dag een table for 2.

Voor koppels die willen genieten van de rust en elkaar hebben we deze nieuwkomer in ons aanbod. Dit zeer mooie en ruime appartement doet je alle "Corona regels" vergeten. Met zijn 2 relaxen op onze "Romantic Floor" in het bruisende Blankenberge. Een rustpuntje met zicht op de pier en het strand #weekendjeaanzee