BOEK EEN EXTRA GASTENERVARING* 

* Te reserveren minstens 2 dagen voor aankomst in uw verblijf 

Weekend - Elektrische step voor volwassenen

Huur een elektrische step tijdens je verblijf en ontdek enkele kustpareltjes op een leuke en volledig ecologisch verantwoorde manier.  Tegen een maximale snelheid van 25 kilometer per uur brengen deze elektrische steps jou veilig naar de mooiste plekjes. 35 euro/midweek  - 50 euro/week *De steps zijn enkel te gebruiken vanaf 14 jaar en op aanvraag te reserveren voor het volledige verblijf.  Na reservatie zal een waarborg van 50 euro per step worden vereffend via storting voor aankomst. De algemene voorwaarden zullen per mail worden toegestuurd voor akkoord.

25,00 €

Fles Prosecco

Verras je geliefde met een gekoeld flesje om de vakantie te beginnen. Iets te vieren, een verjaardag een jubileum.. Wij kiezen voor U een lekker flesje Gioiosa prosecco, Andreola iets gelijkaardig om zorgeloos te genieten en zetten alles klaar om de verrassing compleet te maken met een gepersonaliseerd kaartje als U dat wenst.

15,00 €

Welkom Frigo Pakket

Wat is inbegrepen:  1/2 l. halfvolle melk, 1 liter plat water & spuitwater, 10 extra koffiecups, 10 bruine eitjes vers van onze lokale kippenboer, 1 bruin brood, verse pasta en saus,  hoeveboter uit de Westhoek, natuur yoghurt, 1/2 l. verse sinaasappelsap, bakboter, confituur, een paar plakjes kaas en ham, hagelslag, een assortiment van vers fruit en seizoensgroenten (appels, tomaten, paprika's, ..) enkele snacks zoals granola bars, wafeltjes of een klein zakje 'home made granola'. We gaan ons best doen om op zoek te gaan naar verse seizoens producten die we zelf persoonlijk gaan selecteren om jouw frigo te vullen.

65,00 €

Baby pakket

Om Uw comfort en reisgemak te verhogen kunnen we ook een baby reisbedje met een kinderstoeltje (tot leeftijd max 2,5) voorzien gedurende Uw verblijf.  *U hoeft enkel het bedlinnen voor het reisbedje zelf mee te brengen.   

18,00 €

Midweek - Elektrische step voor volwassenen

Huur een elektrische step en ontdek enkele kustpareltjes op een leuke en volledig ecologisch verantwoorde manier.  Tegen een maximale snelheid van 25 kilometer per uur brengen deze elektrische steps jou veilig naar de mooiste plekjes. 25 euro/weekend  - 50 euro/week *De steps zijn enkel te gebruiken vanaf 14 jaar en op aanvraag te reserveren Na reservatie zal een waarborg van 50 euro per step worden vereffend via storting voor aankomst. De algemene voorwaarden zullen per mail worden toegestuurd voor akkoord.

35,00 €

Huur een zachte kamerjas

Huur tijdens je verblijf een dikke badstoffen kamerjas, fris gewassen en van een super zachte hoge kwaliteit. Rest je nog enkel te genieten van een lekker kopje koffie in de ochtend in je warme kamerjas.  maten: S-M-XL   (doorgeven bij boeking in de comments) Er is een mogelijk tot aankoop aan een supertarief, laat het ons weten tijdens je verblijf.

10,00 €

Week - Elektrische step voor volwassenen

Huur een elektrische step en ontdek enkele kustpareltjes op een leuke en volledig ecologisch verantwoorde manier.  Tegen een maximale snelheid van 25 kilometer per uur brengen deze elektrische steps jou veilig naar de mooiste plekjes. 25 euro/weekend - 35 euro/midweek  *De steps zijn enkel te gebruiken vanaf 14 jaar en op aanvraag te reserveren Na reservatie zal een waarborg van 50 euro per step worden vereffend via storting voor aankomst. De algemene voorwaarden zullen per mail worden toegestuurd voor akkoord.

50,00 €

Witte wijn pakket

2 flesjes witte gekoelde wijn staan voor je klaar bij aankomst in je appartement. We maken een mooie keuze voor U van bij 'Matthys wines' in Brugge. Een full body droge witte wijn van ergens in Zuid Amerika of Australië.   

21,00 €

Kaasschotel

Een kaasschotel voor 2 personen Een rijk assortiment aan gerijpte kazen, prachtig afgewerkt met noten, vers fruit, dadels en vijgen (volgens seizoen). Mooi gepresenteerd op een houten kaasplank.

40,00 €

Rode wijn pakket

2 flesjes rode wijn staan voor je klaar bij aankomst in je appartement. We maken een mooie keuze voor U van bij 'Matthys wines' in Brugge. Een full body rode wijn van ergens in Zuid Amerika of Australië.

25,00 €

Wild bloemenarrangement

Onze verse bloemen worden persoonlijk gemaakt door onze lokale bloemenleverancier en bevatten seizoensbloemen van het moment.  Het gevarieerde kleurige bloemenpakket zal worden gepresenteerd in een glazen vaas in het appartement op de dag van aankomst zodat U tijdens uw verblijf kan genieten van verse bloemen. 

35,00 €