PROPERTY HOSTING

Wat betekent dit?

ADVERTEREN

Ik adverteer uw residentie op Airbnb. Maak ook de beschrijving in samenspraak met U en selecteer de mooiste foto's om zo aantrekkelijk mogelijk te adverteren.  We stellen de huisregels samen op en ik maak hiermee een Guest book voor de klanten aangevuld met leuke tips en weetjes van de streek. 

RESERVEREN

Het boekingsbeheer neem ik uit uw handen zodat U geen enkele zorgen meer heeft.  Ook de gasten helpen bij het reserveren en antwoorden op bijkomende vragen is inbegrepen. Samen zoek ik met U naar een correcte flexibele prijssetting voor een zo optimaal mogelijk rendement.  

SCREENING

Een goede screening is zeer belangrijk! Hoe werkt dit, alle potentiële gasten geven een kleine motivatie waarom ze uw residentie hebben uitgekozen en de reden van hun verblijf ten einde mismatchen te vermijden. Een officiële legitimatie is ook verplicht.   

 

HET ONTHAAL

Check-in / Check-out van de gasten is voorzien.  Indien gewenst kan er begeleiding worden voorzien en/of tijdens het verblijf. Een plots noodgeval of een vraag? 24/24 sta ik klaar voor U en uw gasten. 

.

HOTELSERVICE

Vers beddengoed en fris gewassen handdoeken zijn steeds inbegrepen in de service en worden voorzien bij iedere verhuurperiode. Alsook een kleine attentie zal niet ontbreken om hun verblijf extra aangenaam te maken.

SCHOONMAAK

Controle van de residentie na vertrek en een schoonmaak service binnen de 24h. Alles zal worden klaargemaakt voor de volgende aankomst. U hoeft enkel de basisschoonmaak benodigdheden te voorzien (stofzuiger, trekker, dweil en een borstel)